12.4 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEAtac IMINENT asupra Parlamentului din Turcia: Evacuare de URGENTA! Lucrurile DEGENEREAZA din...

Atac IMINENT asupra Parlamentului din Turcia: Evacuare de URGENTA! Lucrurile DEGENEREAZA din nou!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Parlamentul turc a fost evacuat ca urmare a unui atac iminent! Se pare că ar exista informațiile punerii la cale a unui atac asupra Parlamentului de la Ankara.

În paralel autorităţile turce au decretat din nou luni starea de urgenţă la Istanbul, unde au desfăşurat 1.800 de agenţi ai forţelor speciale de poliţie, relatează agenţia de presă Anadolu, citată de TASS.

Potrivit presei, şeful Poliţiei a primit instrucţiuni să doboare orice elicopter care se ridică de la sol fără autorizaţie.

Peste 290 de persoane, inclusiv aproximativ 100 de pucişti, au fost ucise, iar alte peste 1.400 au fost rănite în timpul tentativei de lovitură de stat militară din noaptea de vineri spre sâmbătă din Turcia, scrie news.ro.

Ministerul afirmă, de asemenea, că nu există nicio îndoială că acest puci a fost comis de „organizaţia teroristă” a predicatorului musulman moderat Fethullah Gulen.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan îl acuză pe fostul său aliat Fethullah Gulen, exilat în Statele Unite, că se află în spatele puciului eşuat şi a trecut la epurarea sistemului judiciar şi armatei după tentativa de lovitură de stat.

Predicatorul Gulen respinge aceste acuzaţii şi sugerează că susţinători ai preşedintelui sau membri ai opoziţiei s-ar putea afla în spatele puciului.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version