Acasă ACTUALITATE Atac lipsit de orice bun simt al PSD, in plina criza: Mars,...

Atac lipsit de orice bun simt al PSD, in plina criza: Mars, javrelor! Cine esti, tu, ma?!

Senatorul PSD Niculae Badalau lanseaza un atac extrem de violent la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il catalogheaza drept „javra” pentru ca a indraznit sa il contrazica pe Adrian Streinu Cercel.

„Oameni buni, ca cineva sa te inteleaga, trebuie sa-i vorbesti pe limba lui. Nu-i spui unui caine ‘zat’, ca nu te intelege. Zi-i mars! Asa ca, ‘mars’, javrelor, jos labele de pe oamenii destepti ai Romaniei, oamenii in care populatia are incredere si care sunt singurii care stiu ce trebuie facut in aceste momente grele. (…) Astazi, rusinea asta de prim ministru indrazneste sa-l contrazica pe profesorul Strainu Cercel in ceea ce priveste testarea unui numar cat mai mare de bucuresteni.  (…) Cine esti tu, mai, Sica, sa-i spui unei somitati ca profesorul Strainu Cercel cum trebuie testati oamenii? Ce criterii de prioritizare stii tu mai, neispravitule?”, scrie Badalau pe Facebook.

Badalau a scris gresit numele „somitatii”, el fiind Streinu, nu Strainu.

Premierul Orban a declarat, vineri, ca nu pot fi testate persoane in mod aleatoriu, asa cum doresc Gabriela Firea si Streinu Cercel.

„Nu putem stabili persoanele care sunt diagnosticate in mod aleatoriu. Povestile care circula ca ne apucam noi sa selectam 10 mii de oameni sa-i testam sunt povesti. Exista o procedura, exista criterii de prioritizare, exista o ordine a prioritatilor in ceea ce priveste testarea persoanelor, care este determinata de modul in care evolueaza cazurile si de capacitatea noastra de diagnosticare”, a spus premierul

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCondamnat la 11 ani de inchisoare, Sorin Ovidiu Vantu iese din puscarie
Articolul următorDancila e scandalizata de ce nu o suna Iohannis sa-i ceara parerea in astfel de momente dificile?