Acasă ACTUALITATE Atac masiv rusesc asupra Ucrainei: O racheta a cazut in Republica Moldova!

Atac masiv rusesc asupra Ucrainei: O racheta a cazut in Republica Moldova!

O rachetă a fost descoperită în urmă cu puţin timp, într-o livadă, în apropierea oraşului Briceni, din nordul Republicii Moldova, relatează deschide.md, conform News.ro.

Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliţiei de frontieră, care, din cauza bombardamentelor ruseşti de luni, şi-au intensificat gradul de alertă, anunţă Ministerul Afacerilor Interne de la Chişinău.

Autoritățile moldovene au ridicat gradul de alertă în zona comisariatelor Briceni şi Ocniţa. În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliţiei şi poliţiei de frontieră. La faţa locului sunt aşteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne.

Nu există momentan date publice despre proveniența rachetei.

Rusia a declanşat luni un nou atac masiv cu rachete, alertele aeriene răsunand în multe părţi ale ţării, inclusiv în Kiev. Peste 100 de rachete de mare putere au fost lansate din Rusia.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFake news epocal marca USR – PSD! Virgil Popescu: ”Infirm categoric introducerea unei taxe pentru prosumatori. În mod cert, nu va fi nicio taxă”
Articolul următorCa un patriot adevarat, Ciolacu si PSD-istii de la guvernare au fugit de Ziua Nationala in Dubai