Acasă Politica Atac murdar al Gabrielei Firea la adresa lui Klaus Iohannis! Vezi ce...

Atac murdar al Gabrielei Firea la adresa lui Klaus Iohannis! Vezi ce a declarat aceasta

29

Odata cu inceperea campaniei electorale si atacurile dintre candidati sau membri ai partidelor au inceput sa apara. Drept dovada sta atacul lansat de purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, Gabriela Firea, la adresa candidatului ACL, Klaus Iohannis, pornit de la faptul ca acesta nu are copii.  

”Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii… Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca, din greseala, domnul Klaus Iohannis a spus ce gandea atunci cand a afirmat ca, neinvestind in educatia copiilor, a investit in imobiliare. Intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor”, a declarat Gabriela Firea.

Mai mult, fosta prezentatoare TV a continuat spunand ca, spre deosebire de Iohannis, prezidentiabilul PSD, Victor Ponta, este un ”bun familist’‘.

Este casatorit, are un baiat, Andrei, are o fetita, Irina, si sunt convins ca-si mai doresc Daciana si Victor copii. Eu, ca mama, le urez sa mai aiba”, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea sustine ca, indiferent daca poate sau nu sa faca un copil, Klaus Iohannis trebuia sa infieze unul.

Nu toata lumea poate sa aiba in mod natural copii, pentru ca pot sa apara probleme de sanatate, dar poti sa infiezi un copil daca vrei sa ai o familie completa din toate punctele de vedere. Din perspectiva financiara, nu cred ca se punea problema ca familia Iohannis sa nu poata ingriji 1-2 copii’‘, a declarat aceasta.

Fosta prezentatoare TV are doi copii si este din nou insarcinata.

Sursa: Gandul

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos