ACTUALITATE

Atac TERORIST in centrul Londrei! Cel putin 12 raniti si un mort, atacatorul a fost IMPUSCAT!

O alerta de securitate a fost declansata miercuri la Palatul Westminster, sediul Parlamentului britanic, dupa ce un barbat care ar fi fost inarmat a intrat cu masina prin portile complexului parlamentar, transmite AP.

Un fotograf Reuters a vazut cel putin 12 persoane ranite pe Podul Westminster, in apropiere de Parlamentul de la Londra, informeaza agentia de presa.

O masina a intrat in viteza intr-un grup de pietoni de pe Podul Westminster, ranind mai multe persoane, dupa care a incercat sa treaca prin gardul Parlamentului. Un barbat inarmat cu un cutit i-a atacat pe politistii din zona portii, injunghiind un politist. Atacatorul a fost impuscat.

Palatul Westminster a fost inchis si fiecare camera este verificata pentru a exclude prezenta unui atacator in cladire. Traficul in zona Parlamentului este inchis, anunta Sky News.

O persoana a murit si mai multe persoane sunt ranite, unele prezentand rani „catastrofice”, scrie Press Association.

Loading...

Potrivit Sky News, care citeaza un medic, o femeie a murit si mai multe persoane au suferit rani grave. De asemenea, un martor ocular a declarat pentru postul de televiziune ca a vazut o persoana cazuta in Tamisa, care parea decedata.Informatiile nu au fost confirmate de autoritati.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP