15.6 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATEAtat ii duce capul! Deputatul PSD Bacalbasa, dupa ce a facut gesturi...

Atat ii duce capul! Deputatul PSD Bacalbasa, dupa ce a facut gesturi OBSCENE in Parlament: Nu a fost o atitudine imorala!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Deputatul Nicolae Bacalbasa a declarat, miercuri, pentru News.ro, dupa ce a fost suspendat sase luni din PSD pentru comportamentul de marti din Parlament, ca din punct de vedere uman a raspuns unei provocari in timp ce era huiduit, dar din punct de vedere politic a fost un deznodamant neplacut pentru el.

„Din punct de vedere uman, am raspuns la o provocare in timp ce eram huiduit. Una dintre persoane ma huiduia si lovea cu mai mare violenta; am admonestat-o. Oricum, nu am avut niciun fel de atitudine imorala, asta din punct de vedere uman. Din punct de vedere politic, am avut slabiciunea sa raspund la o provocare a adversarilor si aici a fost o greseala, o slabiciune umana, care pentru un om politic nu este admisa, si ca atare am fost sanctionat pentru ca am calcat cumva linia trasata de partid in relatia cu terti”, a declarat, telefonic, pentru News.ro, Nicolae Bacalbasa.

Intrebat daca ii pare rau pentru cele intamplate, Bacalbasa a raspuns: „Imi pare rau ca am raspuns la provocari. Acum imi pare bine pe de alta parte ca desi am facut un puseu de hipertensiune in momentul acela, nu am cazut pe jos, nu am ologit, nu am facut hemoragie cerebrala. Deci din punctul meu de vedere, pentru mine biologic, acea provocare s-a terminat bine. Din punct de vedere politic, a fost un deznodamant neplacut si care a lovit indirect si interesele partidului meu care m-a sanctionat”, a mai spus deputatul.

El a precizat ca timp de sase luni cat va fi suspendat isi va desfasura activitatea parlamentara, iar ulterior va reveni in PSD.

Comitetul Executiv National al PSD a decis, miercuri, suspendarea din partid a deputatului Nicolae Bacalbasa, pentru sase luni, din cauza comportamentului din plenul Parlamentului de marti, au declarat surse din partid.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a lansat marti, in cadrul dezbaterilor din plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului pe tema comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009, un atac dur la adresa opozitiei, el spunand despre o colega parlamentar careia nu i-a rostit numele ca face fractura „daca mai da cu labele”, afirmatia sa fiind urmata de gesturi obscene.

In semn de protest fata de declaratia acestuia, parlamentarii USR au parasit sedinta de plen.

Ultimele stiri