Acasă Stirea zilei ATENTIE SOFERI! Meteorologii au emis COD GALBEN DE CEATA! Uite zonele afectate!

ATENTIE SOFERI! Meteorologii au emis COD GALBEN DE CEATA! Uite zonele afectate!

Atentie soferi! Meteorologii au emis COD GALBEN de ceata. Astfel, intre orele 05:00 si 09:00 in judetele Mehedinti, Dolj si Olt, inclusiv drumurile nationale si europene aferente sa va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m.

ceata

Intre orele 07:15 si 09:00, local in judetul Alba, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Alba Iulia, local in judetul Harghita, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Miercurea Ciuc, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 metri, izolat sub 50 metri.

Intre orele 05:00 si 11:00, local in judetele Botosani, Iasi, Neamt si Bacau si pe spatii relativ extinse în judetele Vaslui, Galati si Vrancea, inclusiv drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Intre orele 07:00 si 11:00, local in Dobrogea (drumuri nationale si europene, autostrada A2) se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa sub 200 m, izolat sub 50 m.

Intre orele 08:00 si 11:00, zonele joase din judetul Cluj, inclusiv in zona municipiului Cluj-Napoca, precum si drumurile nationale, europene din aceste zone si autostrada A3 se va semnala ceata – vizibilitate scazuta local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Intre orele 08:00 si 11:00, pe arii extinse in judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, local in judetele Ilfov si Teleorman si in jumatatea de sud a judetelor Dambovita si Buzau, inclusiv drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m, izolat polei din burnita.

 

CUM VA FI VREMEA ASTAZI ?
Astazi, iarna se arata foarte generoasa. Va fi mai cald decat in mod obisnuit pentru aceasa data in cea mai mare parte a tarii, mai cu seama in regiunile intracarpatice, la deal si la munte. Soarele imparte cerul cu norii dar este foarte generos la deal si la munte in timp ce la in zonele joase norii josi si ceata persista pe alocuri pana spre amiaza si izolat poate sa cada burnita cu depunere de polei. Seara insa norii se inmultesc incepand din sud-vest insa doar pe arii restranse ploua in Banat si in Crisana. Vantul sufla ceva mai tare in sudul Banatului, pe litoral si la munte iar maximele se vor situa intre 1..2 grade in zonele cu ceata persistenta si 14 grade in dealurile de vest.
IN BUCUREŞTI. Vremea ramane inchisa in continuare in Capitala, mai ales in prima parte a zilei, cu nori josi si ceata. Drept umare mercurul din termometre abia trece de pragul de inghet cu aproximativ 2 grade.

Sursa: Romania TV

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTRAGEDIE! ELICOPTER SMURD, PRABUSIT! TOATE CELE PATRU PERSOANE AU MURIT!
Articolul următorHOROSCOP: Sunteti un pachet de nervi si ar fi bine sa va stapaniti! Vezi ce spun astrele astazi, 16.12.2014