Acasă Auto Atitudine de stapani printre sclavi: Austriecii au venit cu masinile sa distruga...

Atitudine de stapani printre sclavi: Austriecii au venit cu masinile sa distruga padurile Romaniei printr-un concurs ilegal!

Austriecii organizează an de an o competiție off road în țara noastră, într-o arie sălbatică. Au fost amendați în trecut iar în acest an competiția a fost anulată.

Concursul off road, Trofeul Supercarpați a fost oprit. Austriecii au sfidat autoritățile române și l-au organizat în țara noastră într-o arie sălbatică. Concursul a fost sistat pentru că nu există autorizație pentru desfășurarea lui.

Deși alte țări au interzis acest concurs deoarece poate avea urmări grave asupra mediului, austriecii vin an de an în țara noastră, unde își etalează mașinile de teren în valoare de zeci de mii de euro. Totul, după ce legislația în vigoare limitează accesul cu mașinile de teren în păduri și pe pajiști și mai ales în parcurile naționale și ariile naturale protejate.

Amenzile sunt cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei. În anul 2016 austriecii au fost amendați cu 10.000 de lei pentru că au organizat concursul și atunci, în mod ilegal.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCa sa nu fuga toti ca sobolanii, Putin a interzis demisiile in randul oficialilor rusi
Articolul următorMarele actor Florin Zamfirescu vorbește despre moarte: ”M-am plictisit de viață. Cred că mă duc”