Acasă Videoclipul zilei Au trecut trei ani de criza, un CICLU DE ALEGERI si tot...

Au trecut trei ani de criza, un CICLU DE ALEGERI si tot KAKA MAKA E! Vezi VIDEO si zi ca nu-i ASA!

90

 

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Clipul KK-MAKA, facut de Serviciul Roman de Comedie este o parodie dupa cunoscuta melodie “Waka Waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal de anul acesta interpretat de Shakira.

Dragos Stoica, Claudiu Maier, Valentin Darie si Cosmin Natanticu au filmat in mai multe locatii din Bucuresti, dar si la o stana la 40 de kilometri de Capitala (pentru momentul Becali).

Toni Grecu:

“Ne-am machiat si ne-am schimbat pe borduri sau prin masini, am fost asaltati de turisti germani care alergau cu aparatele foto in mana sa ne faca poze, ne-au vizitat si niste cetateni rromi sositi in apropiere la o nunta, dar au venit si politia si SRI-ul. Cei din urma si-au facut datoria de onoare de a apara tara de niste ciudati, care faceau filmari stranii, cu fete in haine africane, in fata Guvernului.

Strada era impanzita, mai ales ca la un moment dat a trecut intamplator si coloana unui demnitar pe langa noi. Ne-au facut poze la buletine, ne-au luat datele, dar nu ne-au dat amenda. Oricum, dorinta noastra e sa aducem un zambet pe fata destul de trista a romanului”.

Articolul precedentULTIMA ORA: Spania ridica restrictiile de munca pentru romani de la 1 ianuarie 2014
Articolul următorA inceput “INFERNUL” pe drumurile nationale! Traficul din cinci judete este ingreunat din cauza ZAPEZII

1 COMENTARIU

  1. BRAVO COPIII!!!!! multumim pt zimbetele zmulse de pe fetele noastre acre,va urez ca viitorul sa fie mai blind si dulce cu voi………nu prea dulce ca da diabet……BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!