Acasă Romani in strainatate Autocar cu romani si moldoveni RASTURNAT in Germania! 11 raniti!

Autocar cu romani si moldoveni RASTURNAT in Germania! 11 raniti!

50

Unsprezece persoane au fost ranite, trei dintre ele fiind in stare grava, in urma rasturnarii unui autocar inregistrat in Romania, in localitatea Feucht din Germania, relateaza duminica Bild. Potrivit politiei, la primele ore ale zilei de duminica, autocarul inregistrat in Romania s-a rasturnat intr-o curba, cel mai probabil din cauza vitezei si a soselei umede.

autocarUnsprezece persoane au fost ranite in accident, doi barbati si o femeie fiind in stare grava. Printre ceilalti opt raniti se numara si doi copii, de opt si, respectiv, doi ani.

Persoanele ranite au fost transportate la cele mai apropiate spitale. Numeroase echipe de interventie au sosit la locul accidentului.

„Referitor la accidentul de circulatie survenit in cursul diminetii de astazi pe o sosea din apropierea localitatii Reuth din Sudul Germaniei, unde un autocar cu 11 pasageri la bord s-a rasturnat in afara carosabilului, Ministerul Afacerilor Externe face cunoscut ca, potrivit primelor informatii obtinute de catre Consulatul General al Romaniei la München de la politia germana, doar 2 dintre pasageri sunt cetateni romani, restul fiind cetateni ai Republicii Moldova. Identitatea pasagerilor a fost stabilita de politia germana pe baza documentelor de calatorie aflate in posesia acestora.

Cei doi cetateni romani au suferit leziuni superficiale si au fost internati intr-o clinica din Nürnberg. Toti ceilalti 9 pasageri au fost raniti in accident si au fost internati in spitale din apropiere, 3 dintre acestia in stare grava.

Autocarul implicat apartinea unei firme de transport inregistrate in Romania. Conform constatarilor politiei locale, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care autocarul a intrat intr-o curba, carosabilul fiind umed.

Oficiul consular roman de la München mentine legatura cu autoritatile germane si este pregatit sa asigure asistenta consulara, in limitele competentelor legale”, a anuntat MAE, intr-un comunicat.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos