Acasă Auto Avertisment pentru un milion de soferi din Romania: Trebuie sa reinnoiti RCA-ul...

Avertisment pentru un milion de soferi din Romania: Trebuie sa reinnoiti RCA-ul de urgenta!

1798

Avertisment important pentru toţi şoferii cu asigurări auto la City Insurance. Mai aveţi doar două săptămâni la dispoziţie să vă reînnoiţi poliţele de asigurare. Pe 11 mai, mai exact, toate poliţele emise de compania în faliment vor expira.

Şoferii care circulă în momentul de faţă cu o poliţă RCA emisă de City Insurance, pe care nu o reînnoiesc până pe data de 11 mai, vor răspunde pentru eventualele daune provocate celorlalţi participanţi la trafic.

În plus, în cazul unor controale în trafic riscă amenzi din partea poliţiei. Aşadar mai au termen două săptămâni să îşi reînnoiască poliţa obligatorie. Asta pentru că pe 9 februarie Tribunalul Bucureşti a emis procedura falimentului City Insurance şi de atunci a existat un termen de 90 de zile de valabilitate a acestor poliţe RCA.

Foarte important de ştiut în situaţia în care aveţi poliţă RCA emisă de City Insurance şi doriţi să fiţi depăgubiţi, trebuie să depuneţi o cerere la Fondul de Garantare a Asiguraţilor. La acest fond au fost depuse până acum 17.400 de cereri şi au fost făcute plăţi până la jumătatea acestei luni de 150 de milioane de lei.

În acest moment ştim că există societăţi de asigurare care practică tarife de 2-3 ori mai mari faţă de momentul de dinaintea falimentului City Insurance.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos