Acasă Comentariul zilei Avertismentul lui Oreste Teodorescu pentru premierul României: ”Sunteți prea tânăr ca sa...

Avertismentul lui Oreste Teodorescu pentru premierul României: ”Sunteți prea tânăr ca sa va irosiți energiile pe o miza atât de mică!”

1468

Jurnalistul Oreste Teodorescu a postat pe pagina personala de facebook un avertisment foarte pertinent adresat premierului Romaniei, Florin Citu.

”Momentul ales pentru competiția interna din PNL, este ales greșit! După ce ați fixat ținta imunizării prin vaccinare la 10.000.000 de persoane, pana la 1 August anul curent, ați alunecat brusc in centrifuga unui război indecent și grosolan între taberele interne, anunțând brusc ca nu va mai preocupa pandemia, și ca “sunteți victima propriului succes”, la nici măcar 50% din ținta fixată initial. Prea preocupat sa va plimbați prin teritoriu pentru a convinge partidul ca sunteți noul Mesia, ați pierdut din vedere faptul ca întreaga Europa se pregătește pentru un al patrulea val, unde tulpina Delta face deja ravagii in tari precum Portugalia, Franța, Italia sau Marea Britanie. Specialiștii ne avertizează, ca in Septembrie ne vom confrunta și noi cu o posibila revenire la starea de urgenta, ținând cont de faptul ca nici măcar 30% dintre cetățeni nu au făcut vaccinul anti Covid. Așadar, in luna când le veți cere liberalilor sa va voteze, guvernul pe care îl conduceti va fi nevoit sa reintroducă măsurile restrictive. Îmi permit sa va sugerez sa va preocupați in primul rând de buna guvernare, sa treceti imediat la remanierea unor miniștri catastrofali și sa pregătiți sistemul pentru a trece cât se poate de ușor prin acest nou val pandemic. Nu interesează pe nimeni cu cine va fotografiati dvs prin teritoriu și ca niște imberbi fără personalitate va dedica ode cu parfum ieftin de pupincurism! Sunteți prea tânăr ca sa va irosiți energiile, pe o miza atât de mică! Soarta țării se afla și in mâinile Dvs, iar deciziile pe care le validati ca premier sunt mult, mult mai importante decât filialele pe care le constrângeti sa va voteze pe 25 Septembrie! Cum veți convinge atunci ca puteți conduce un simplu partid, dacă nu sunteți in stare sa guvernați intr-o perioada atât de complicata din punct de vedere epidemiologic! In speranța ca ați înțeles pana la vârsta asta ca orice alegere, înseamnă o pierdere, va rog sa reflectați la destinul dumneavoastră ca om de stat, înaintea celui de om politic! Altfel, riscați sa va așezati intr-o panoplie nefrecventabilă, alături de Dancila, Ponta, Grindeanu și alte fantome ale nimicului…A, și încă ceva, am văzut in plenul parlamentului ca “ați tranșat alegerile din Pnl”, încă de pe acum, atunci permiteți-mi întrebarea, de ce sa mai vina cei 5000 de delegați pe 25 Septembrie? Asta înseamnă in viziunea dvs democrația? Dacă da, atunci bine!”, a scris Oreste.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos