Acasă International AVIONUL DISPARUT ar fi facut cale intoarsa la scurt timp de la...

AVIONUL DISPARUT ar fi facut cale intoarsa la scurt timp de la decolare! La bord se aflau cel putin doi pasageri cu IDENTITATI FALSE!

21

Radarele indica faptul ca avionul disparut Boeing 777 al companiei aeriene malayeziene ar fi facut cale intoarsa la scurt timp de la decolare, potrivit unui inalt oficial al fortelor aeriene ale tarii.

Generalul Rodzali Daud, seful fortelor aeriene malayeziene, a precizat ca, dupa analiza graficelor de pe aparatele radar, ‘exista posibilitatea ca avionul sa fi facut cale-ntoarsa’. El a adaugat ca au fost extinse cautarile in largul coastelor vestice ale Malayeziei, in apropiere de insula indoneziana Sumatra.

Operatiunile de cautare maritima si aeriana a aeronavei nu au putut localiza pana in prezent epava aparatului Boeing 777.

Directorul executiv al companiei aeriene malayeziene, Ahmad Jauhari Yahya, a mentionat ca avionul a pierdut contactul cu turnul de control intr-o zona dintre estul Malayeziei si sudul Vietnamului, fara a anunta aparitia de probleme, si nu s-a mai restabilit comunicarea cu turul de control.

Au trecut mai bine de 36 de ore de la pierderea legaturii radio cu zborul MH370, la doar o ora de la decolarea de pe aeroportul din Kuala Lumpur cu destinatia Beijing, avand 227 de pasageri la bord din 14 tari, intre care 153 de chinezi si patru francezi si 12 membri ai echipajului.

Autoritatile malayeziene au mai indicat ca se crede ca la bordul avionului se aflau cel putin doi pasageri care foloseau identitati false.

Sursa: agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos