Acasă ACTUALITATE Avocații și-au anunțat tarifele pentru 2021: Minim 5000 de lei un divorț,...

Avocații și-au anunțat tarifele pentru 2021: Minim 5000 de lei un divorț, 1100 recuperarea permisului de conducere

Uniunea Naţională a Barourilor a stabilit tarifele minimale pentru avocaţi. Plângerea în instanţă faţă de suspendarea permisului de conducere costă 1.100 lei.

La începutul anului, au intrat în vigoare noile onorarii ale avocaţilor. Tarifele stabilite de UNBR (Uniunea Națională a Barourilor din România) nu sunt impuse, ci orientative, însă un avocat nu poate stabili onorarii mai mici decât cele stabilite.

Recomandarea este ca ora să fie taxată cu 220 lei.

Lista mai arată că cererile şi activitatea care se referă la raporturile de familie sunt mai scumpe. În cazul unui divorţ sunt mai multe tarife. Un divorţ cu copii poate fi cel puţin 5.000 lei.

Cererea de divorţ cu minori: 2.200 lei iar cererea de divorţ fără minori: 1.760 lei. Fiecare cerere care se referă la locuinţa copilului, exercitarea autorităţii părinteşti, stabilirea contribuţiei părinţilor la cheltuielile de creştere şi educare a copiilor etc.:1.540 lei, tutela: 1.540 lei, punere sub interdicţie: 1.540 lei, tăgada paternităţii: 2200 lei, asistarea sau reprezentarea într-un proces de adopţie: 2.640 lei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNimeni n-a facut asta in Romania! Premierul Citu anunta o schimbare radicala in cheltuirea banului public
Articolul următorDescoperire istorică: Arheologii au găsit locul unde a fost decapitat Sfântul Ioan Botezătorul!