18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăStirea zileiIasiBaietel de clasa a IV-a BATUT PANA LA EPUIZARE de educatoare!

Baietel de clasa a IV-a BATUT PANA LA EPUIZARE de educatoare!

in:

Stiri pe acelasi subiect

A fost creat primul ”copil” cu Inteligență Artificială

A fost creat primul ”copil” cu Inteligență Artificială. Inovația...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

O angajata a unui centru de plasament din Iasi a lovit cu bestialitate un pusti bolnav. Cu atat mai mult aceasta educatoare ar fi trebuit sa se gandeasca inainte de a ridica bata asupra acestui copil care sufera de tuberculoza osoasa. Numai el stie ce chinuri a indurat din cauza bolii, baietelul fiind internat in repetate randuri la spital, uneori luni intregi.

copilSaptamana trecuta, Victoras, elev in clasa a IV-a, a fost lovit cu cruzime de educatoarea Dana Pintilie. Copilul a fost batut cu o coada de matura, loviturile lasandu-i urme adanci pe corp. Totul s-a intamplat saptamana trecuta, in Centrul de plasament C.A. Rosetti din Iasi. Baietelul a aratat unor colegi vanataile de pe corp si le-a spus ca a fost batut de educatoarea Dana Pintilie. Unul dintre copii a spus superiorilor ce a patit Victoras, potrivit bzi.ro.

Educatoarea s-a enervat ca baietelul a „facut pipi pe el” si l-a lovit fara mila. Pe langa boala grea de care sufera, copilul are si enurezis, adica „face pipi pe el”.

Victoras scapa involuntar urina si aceasta afectiune ar fi putut fi tratata daca ar fi fost dus la un medic. Tot educatoarea avea obligatia sa anunte asistentul medical sau medicul centrului ca baietelul are o problema de sanatate. Din informatiile detinute nu este prima oara cand Dana Pintilie bate copiii din centru. De altfel, se pare ca nu este singura angajata care a abuzat fizic acesti copii bolnavi si abandonati de parinti.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri