7.3 C
București
luni, martie 4, 2024
AcasăDivertismentBani murdari de sange: Smiley concerteaza pentru suporterii pro-rusi ai lui Putin!

Bani murdari de sange: Smiley concerteaza pentru suporterii pro-rusi ai lui Putin!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Primăria orașului Orhei, din Republica Moldova, a anunțat că organizează un eveniment festiv cu ocazia zilelor orașului, pe 8 noiembrie. În descrierea de pe Facebook, cântărețul român Smiley este cap de afiș.  Petrecerea este organizată sub bagheta primarului din Orhei, Pavel Verejanu, membru al Partidului ȘOR.

De altfel, întregul raion Orhei este un fief al formațiunii politice rusofone, președintele de raion fiind Dinu Țurcanu, membru al aceluiași partid, scrie Libertatea.

Partidul a fost fondat și este condus de Ilan Șor, om de afaceri moldovean, care, la finalul lunii octombrie, a fost inclus de autoritățile americane, alături de Vladimir Plahotniuc, pe lista persoanelor sancționate prin înghețarea tuturor activelor deținute în Statele Unite. Aceeași măsură a fost luată de trezoreria Statelor Unite și împotriva Partidului ȘOR.

Contactat de Libertatea, Smiley spune că „momentan nu pot să confirm că voi participa la evenimente în următoarele zile din cauza unei situații medicale”. Întrebat dacă a cunoscut organizatorii evenimentului în momentul în care a semnat contractul, artistul român spune că nu se implică în astfel de chestiuni și le lasă în grija staff-ului său.

„În ceea ce privește organizatorii concertelor mele, în general, nu pot să vă furnizez informații, pentru că echipa de booking se ocupă de aceste contracte. După cum știți, eu sunt un muzician fără afiliere politică. Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide”, a declarat Smiley.

Citește integral pe Libertatea

Ultimele stiri