22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăStirea zileiIasiBaronii PSD decid astazi soarta lui Chirica, primarul Iasului. ”Nu poti PEDEPSI...

Baronii PSD decid astazi soarta lui Chirica, primarul Iasului. ”Nu poti PEDEPSI pe cineva care spune ADEVARUL!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Astăzi, liderul PSD Iaşi își va afla soarta în cadrul partidului. Mihai Chirica a declarat că se aşteaptă ”la maturitate şi înţelepciune” din partea colegilor de partid în şedinţa Comitetului Executiv al PSD care va avea loc astăzi. ”Nu poţi pedepsi un om care spune adevărul”, a spus încrezător Mihai Chirica.

Mihai Chirica a declarat, marţi, pentru News.ro că are aşteptări ”relativ mari” înaintea reuniunii CEx al PSD şi că nu poate fi sancţionat, pentru că tot ceea ce a spus s-a confirmat.

”Ordonanţa 13 nu mai există, ministrul Florin Iordache a plecat şi el, astfel că tot ce am rostit s-a confirmat. Nu pot fi tras la răspundere, pentru că nu am spus nimic neadevărat şi nu am avut ieşiri împotriva PSD. Unii colegi s-au pronunţat deja împotriva mea, însă nu poţi pedepsi un om care spune adevărul. Mă aştept la maturitate şi înţelepciune în şedinţa de mâine (miercuri – n.r.)”, a declarat liderul PSD Iaşi.

Chirica a precizat că există un PSD vechi, dar şi unul nou, susţinând că atunci când a intrat în partid a încercat să aducă un suflu nou.

”Am rămas unic prin zgomotul pe care l-am făcut. Când am venit în partid am încercat să aduc un suflu nou, constatând că am ajuns într-un partid perimat. Cred că există masă critică în partid pentru nou PSD”, a mai spus Chirica.

Întrebat ce va face dacă i se vor retrage funcţiile politice în PSD, respectiv cea de lider al PSD Iaşi şi vicepreşedinte naţional, Mihai Chirica a spus că, dacă se va întâmpla acest lucru, va rămâne în PSD, întrucât prezenţa sa în partid nu a fost conjuncturală.

”Dreptul de a fi social-democrat nu mi se poate lua. Voi continua să lupt pentru o lume normală”, a afirmat Mihai Chirica.

El a mai spus că zvonurile privind trecerea sa la PNL reprezintă ”porniri kaghebiste”, adăugând că nu negociază cu niciun alt partid.

Ultimele stiri