Acasă Economie Basescu acuza un complot GAZPROM impotriva Romaniei!

Basescu acuza un complot GAZPROM impotriva Romaniei!

Traian Basescu a declarat referitor la protestele privind gazele de sist ca nu poate accepta modul de manifestare prin nerespectarea legii. Presedintele i-a atacat si pe Victor Ponta si Crin Antonescu, spunand ca este o factura care este platita pentru minciunile lor din perioada de opozitie.

„As vrea sa trag o concluzie, ce se intampla acum este o factura pe care din pacate o platim toti pentru minciuna domnului Ponta, domnului Antonescu si activistilor lor in perioada de opozitie. Ati vazut povestea aceea cu mortul, este este echivalentul gainii cu pui vii de la Evenimentul zilei si a tipetelor lui Ponta in Piata Constuitutiei: jandarmeria are munitie de razboi” a afirmat, la B1Tv, Traian Basescu.

El a aratat ca nu si-a schimbat punctul de vedere fata de sustinerea in timpul Guvernului Boc vizavi de gazele de sist si de Rosia Montana, dar este intr-o „rezerva de exprimare” a pozitiei pro sau contra, deoarece nu stie cat de puternica va fi falia intre populatie.

„Sunt intr-o rezerva de exprimare pro sau contra pentru ca nu-mi dau seama cat de puternica va fi falia in perioada urmatoare in randul populatiei pro sau contra”, a spus Basescu.

El a adaugat ca Romania are nevoie sa-si relanseze cateva industrii si nu trebuie facute exploatarile cu companiile de stat, deoarece nu vede ca statul ar putea sa faca investitii in instalatii moderne.

„Acest tip de exploatare trebuie sa se faca prin companii private si statul sa-si rezerve dreptul de a cumpara. (…) Povestea sa facem noi exploatarea este depasita”, a adaugat presedintele.

Seful statului a mai spus ca nu poate accepta modul de manifestare care nu respecta legea.

„Ce nu pot accepta este modul de manifestare, nerespectarea legii. Nu poti ca in fiecare duminica sa blochezi marile bulevarde fara nicio aprobare”, a mai spus Basescu.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPapa Francisc isi vinde motocicleta Harley Davidson in scopuri caritabile!
Articolul următorISARESCU anunta revenirea companiilor straine la forta de munca din Romania!