Acasă Stiri locale Basescu HUIDUIT si ATACAT de oameni la Vaslui! Vezi ce i-au reprosat!

Basescu HUIDUIT si ATACAT de oameni la Vaslui! Vezi ce i-au reprosat!

15

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a avut parte de un incident extrem de neplăcut la intrarea în Casa de Cultură a Sindicatelor „Constantin Tănase”, acolo unde a participat la lansarea candidaţilor PMP pentru alegerile locale din luna iunie. Câțiva oameni i-au adresat cuvinte grele fostului președinte, jignindu-l și amenințându-l. Câţiva localnici l-au huiduit şi i-au strigat „la puşcărie bişniţarule, mai vinzi gumă de mestecat?? Hoţule!” Traian Băsescu a spus că cel mai probabil, oamenii care l-au apostrofat au fost trimişi de Antena 3 şi s-a întrebat totodată „oare unde ar vrea să ajungă?”.

Băsesci, prezent sâmbătă la lansarea candidaţilor formaţiunii din Vaslui, a refuzat să dea un răspuns clar cu privire la o eventuală candidatură a sa pentru Primăria Capitalei şi le-a răspuns scurt jurnaliştilor: „Vedem!”.

La nivelul judeţului Vaslui, partidul condus de Traian Băsescu va avea candidaţi în toate localităţile. Fost parlamentar de Vaslui, Băsescu a spun că vine de fiecare dată cu plăcere în acest judeţ, scrie stiripesurse.ro.

„Acum vreo 11 ani, plecam de la Vaslui şi ajungeam primar general al Capitalei. Acum aş vrea ca dumneavoastră să plecaţi de la Vaslui şi să câştigaţi alegerile. Vin cu plăcere la Vaslui, dar şi cu speranţa că acest partid nou va reuşi să aibă un cuvânt greu de spus după alegerile locale. Nu este uşor, mai ales pentru un partid care abia merge în picioare, care are aproape 2 ani, dar un partid care şi-a arătat vitalitatea cu ocazia alegerilor europarlamentare, când a reuşit să treacă pragul, la numai câteva luni de la înfiinţare. Am dat doi europarlamentari, acum a venit vremea să dăm primari, preşedinţi de consilii judeţene, consilieri”, a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi: DENUNT BOMBA pe masa DNA! Acuzatii FARA PRECEDENT la adresa lui Traian Basescu!

Fostul preşedinte a afirmat că lupta electorală nu este uşoară într-un judeţ dominat de 26 de ani de PSD, dar le-a cerut candidaţilor PMP să fie serioşi şi corecţi cu electoratul şi să nu promită lucruri pe care nu le vor putea realiza.

„Vasluiul are nevoie de o schimbare. Cei 26 de ani de administraţie locală au demonstrat că aceiaşi oameni care s-au perpetuat la putere nu au reuşit decât să lase judeţul pe ultimul loc. În ziua de astăzi este foarte uşor să vorbeşti, mai greu este să pui în practică lucrurile despre care ai vorbit. Din acest punct de vedere, obligaţia noastră este să fim cinstiţi cu electoratul. Nu poţi să fii cinstit cu electoratul promiţându-i ceea ce nu poţi să faci, iar dacă promiţi fără ştii lucruri pe care nu le poţi face, înseamnă că eşti incompetent şi n-ai ce căuta în fruntea comunităţii. De aceea, apelul meu la dumneavoastră este la o campanie corectă, în care să le spunem oamenilor ce putem face şi ce obligaţii avem noi, ca oameni politici, faţă de ei. Vă aduceţi aminte celebrele promisiuni ale lui Oprescu, că o să facă autostrăzi suspendate prin Bucureşti. Acestea sunt tipul de promisiuni care descalifică un candidat”, a afirmat Traian Băsescu.

Vezi şi: BOMBA ANULUI: Candideaza Basescu in Republica Moldova? Tocmai a depus actele pentru CETATENIE!

Liderul PMP i-a îndemnat pe candidaţii partidului să citească neapărat Constituţia României, în care vor găsi „cele mai importante responsabilităţi ale oamenilor din administraţia locală” şi le-a cerut, totodată, celor care intră în lupta electorală să pornească cu gândul că vor fi învingători, şi nu cu ideea că vor fi pe locul doi sau trei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos