Acasă ACTUALITATE Basescu se prapadeste de ras! Ministrul Finantelor spune ca Guvernul NU ARE...

Basescu se prapadeste de ras! Ministrul Finantelor spune ca Guvernul NU ARE INVESTITII pentru ca iarna nu-i ca vara!

461

Explicaţii ciudate ale ministrului Finanţelor, Viorel Ştefan. Din ciclul declaraţiilor ‘Iarna nu-i ca vara’ ale lui Traian Băsescu, Ştefan a lovit şi el. Statul ar fi avut investiții mai consistente în primul trimestru dacă în februarie nu ar fi fost viscol, a declarat, luni, ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, în plenul Camerei Deputaților, invitat la „Ora Guvernului”. 

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Dacă nu ar fi fost un februarie cu viscol, cu Dunăre înghețată, cu porturi închise, probabil că am fi avut investiții mai consistente și în trimestrul I, de aceea afirmația conform căreia ‘cineva a tăiat fondurile de investiții’ este incorectă. Nu s-au realizat investiții din cauza unor condiții pe care le știm cu toții și nu noi le-am stabilit, nici Guvernul nu putea să preîntâmpine evoluțiile climatice. Față de 3,8 (procent din PIB — n. r.) cât s-au făcut investiții în anul 2016, anul acesta o să ne realizăm ținta de 4,84% din PIB. Despre acest lucru vom vorbi în a doua jumătate a anului, când vom avea și statisticile necesare”, a spus Ștefan, conform Agerpres.

În ceea ce privește colectarea, șeful de la Finanțe a precizat că în trimestrul I este vorba despre 7,3% din PIB, „adică egală cu indicele de colectare din anul 2016”.

Articolul precedentAstia au distrus tara! Doi politicieni romani au mancat si baut de 10.000 de euro si au plecat fara sa plateasca!
Articolul următorO romanca este CAMPIOANA NATIONALA la sah in Statele Unite ale Americii!