Acasă Infotrafic Bataie de joc in Politia Romana la adresa cetatenilor: Politistii din Arges...

Bataie de joc in Politia Romana la adresa cetatenilor: Politistii din Arges s-au razbunat pe un sofer care le-a batut obrazul!

55

Un şofer din judeţul Argeş a fost amendat de către poliţiştii din Piteşti cu 725 de lei pentru că avea trusa medicală expirată. Amenda a fost dată în urma a ceea ce poliţistul a numit un „control de rutină”, pe care echipajul l-a făcut după ce şoferul respectiv le-a atras atenţia poliţiştilor că staţionau neregulamentar, cu uşa autoturismului deschisă şi în apropierea unei intersecţii.

În înregistrarea realizată cu o cameră de bord, postată de jurnaliştii de la epiteşti.ro, se vede cum şoferul trece pe lângă un echipaj de poliţie tras pe dreapta şi cu uşa autospecialei larg deschisă, opreşte în dreptul maşinii de poliţie şi le spune agenţilor: „O să-ţi iau uşa, dacă mai parchezi aci! Păi aşa se parchează, în intersecţie?”, replica poliţistului fiind: „Care e problema?”.

La scurt timp, autoturismul al cărui şofer îi mustrase pe poliţişti este oprit de către aceştia, folosind semnalele acustice şi megafonul – „Trage pe dreapta, Mazda!” – iar poliţistul se recomandă drept Răduţ, de la Secţia 2 Poliţie. Întrebat de ce a fost oprit, poliţistul răspunde: ”Control de rutină” şi cere documentele.

După verificarea documentelor poliţistul cere să i se prezinte dotarea maşinii şi, în cele din urmă, îi dă şoferului amendă de 725 de lei pentru că trusa medicală aflată în dotarea autoturismului era expirată.
Întrebat de ce l-a urmărit pe şofer, poliţistul îi transmite acestuia că orice obiecţie are, să o treacă pe procesul verbal.

Sursa: News.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos