18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăMondenBataie de joc pe bani publici! Dupa ce au urlat ca apucatii,...

Bataie de joc pe bani publici! Dupa ce au urlat ca apucatii, PSD-istii s-au culcat in Parlament

in:

Stiri pe acelasi subiect

Deputatul PSD Daniel Ghita a fost surprins din nou dormind in Parlament, la cateva ore dupa ce l-a huiduit pe premierul Florin Citu in timpul discursului sustinut cu ocazia dezbaterii bugetului Romaniei.

„Asa se intampla daca faci scandal toata ziua si urli in Parlament. E bun somnicul in plen, domnule Ghita?”, a notat deputatul USR Filip Havarneanu, care l-a fotografiat pe Ghita dormind.

Deputatul PSD Daniel Ghita a facut din nou scandal, joi, in timpul discursului din Parlament al premierului Florin Citu. El a zbierat atat de tare incat a fost nevoie sa intervina chestorii pentru a-l potoli.

„Daniel Ghita, deputat PSD (da, e deputat), face ca toti dracii prin Parlament; fara masca, cuvinte putine si idei scurte. Si lui si PSD-ului li se potrivesc cuvintele ‘Pumnii mei minte nu are’. A urmat stand up comedy cu Ciolacu si Firea”, a relatat deputatul USR Mihai Politeanu.

Filip Havarneanu l-a filmat pe Ghita si in timp ce zbiera.

„Fara masca in Parlament si, ca totul sa fie complet, cu tipete in loc de argumente. Cam asa se desfasoara sedinta de astazi din Parlament pentru dezbaterea bugetului pentru anul 2021.

Sa va mai spun ca cei de la pupitru nu se aud din cauza strigatelor PSD-istilor, desi cei care tin discursuri folosesc microfonul? Sau ca daca intr-adevar si-ar dori sa modifice proiectul de buget ar trebui sa incerce o dezbatere civilizata? Vedeti in filmuletul de mai jos doar o frantura din modul in care se petrec lucrurile astazi in Parlament”, a notat Havarneanu.

Ultimele stiri