Acasă Constanta Bebelus UCIS intr-un accident in lant in Eforie!

Bebelus UCIS intr-un accident in lant in Eforie!

600

Drumul Naţional 39, între Eforie Nord şi Eforie Sud a fost ieri scena unor clipe de groza. Un microbuz cu pasageri şi două maşini au fost implicate într-un accident rutier în urma căruia un bebeluş de 11 luni şi-a pierdut viaţa şi alte patru persoane au fost rănite.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 30 de ani care con-ducea un microbuz de transport persoane se deplasa dinspre Eforie Nord către Eforie Sud. La un moment dat, şoferul nu a observat că maşina din faţa sa a frânat pentru a schimba direcţia şi a tras stânga de volan pentru a evita coliziunea. Microbuzul a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism marca Ford. În urma impactului, Ford-ul s-a rotit pe şosea şi apoi a fost proiectat pe sensul opus de mers într-un autoturism marca Volkswagen, condus de o femeie de 31 de ani, din Galaţi.

„Am auzit o bubuitură puternică şi când am mers la şosea am observat haosul. Am mers către oamenii din microbuz să văd cum sunt, dar majoritatea erau bine, aşa că m-am îndreptat către persoanele din Volkswagen. Femeia de la volan a fost scoasă de oamenii din jur şi era întinsă pe jos. Am mers la o adolescentă care cred că avea piciorul stâng rupt, între genunchi şi şold. Am discutat cu ea, i-am zis să stea liniştită şi să nu facă nicio mişcare până când nu vin medicii. Un copil de aproximativ 3 ani era ţinut în braţe de o femeie şi un altul era mai grav rănit”, a declarat un martor al carambolului rutier. Şoferiţa şi trei minori din maşină, de 16 ani, 3 ani şi un bebeluş de 11 luni, dar şi un pasager din autoturismul Ford au fost transportaţi la spital. Din păcate, copilul de 11 luni nu a supravieţuit, iar femeia se află în stare gravă.

Sursa: cugetliber.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVestea care a facut-o pe Elena Udrea sa izbucneasca in plans!
Articolul următorTopul celor mai bune licee din Romania, in anul 2015!