24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăStirea zileiBeizadea de PSD-ist: Fiul bugetarului Badalau are ceas de 80.000 de euro...

Beizadea de PSD-ist: Fiul bugetarului Badalau are ceas de 80.000 de euro la mana!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Taxa pe lux o nouă bazaconie fiscală!

Taxa pe lux s-a blocat dinainte să fie aplicată,...

Gabriel Badalau, fiul lui Niculae Badalau (fost vicepresedinte PSD, actual vicepresedinte al Curtii de Conturi), are un ceas in valoare de 80.000 de eruo, anunta presa mondena. De asemenea, Badalau junior i-a cumparat noii sale iubite, Biana Dragusanu, un ceas la fel de scump, Rolex.

Gabriel Badalau are un ceas de aur marca Audemars Piguet care valoreaza 80.000 de euro, scrie Cancan. Cei doi au fost fotografiati intr-un magazin de lux din Dubai.

„Dupa cum Bianca Dragusanu a lasat sa se inteleaga, in una dintre postarile pe care le-a facut pe Instagram, la scurt timp dupa ce Gabi Badalau a ajuns in Dubai, pe mana acesteia si-a facut loc o superba bijuterie. Din cate se pare, ‘fostul’ Claudiei Patrascanu i-ar fi pus pe mana Biancai Dragusanu un superb Rolex”, a mai scris publicatia.

Badalau junior are un numar impresionant de ceasuri de lux, dupa cumm s-a aflat dupa ce casa lui a fost sparta de hoti, in iunie 2020. Hotii au furat atunci 15 ceasuri, din care doua din aur, si suma de 30.000 de euro. Dupa doua luni, cateva ceasuri au fost recuperate de politisti, unul dintre hoti fiind chiar soferul lui Badalau.

Tatal lui Gabriel Badalau este Niculae Badalau, fost vicepresedinte al PSD si actual vicepresedinte al Curtii de Conturi. El a fost instalat la Curtea de Conturi anul trecut cu votul majoritatii PSD din Parlament.

In perioada in care Niculae Badalau a fost ministru al Economiei, Gabriel Badalau devenise consilier al directorului general ROMARM, Claudiu Cucu.

„La orice deplasare externa, atat in Europa cat si in SUA, directorul ROMARM a fost insotit de catre fiul baronului giurgiuvean, Gabriel Badalau, asa cum se imtampla si in aceste zile, cand cei doi se afla impreuna intr-o deplasare printr-o tara europeana. In ce calitate il insoteste in strainatate fiul lui Badalau pe directorul general de la ROMARM? Numai baronul PSD de Giurgiu poate sa ne spuna!”, scria Puterea in septembrie 2019.

Ultimele stiri