Acasă Social Bilete mai ieftine la TAROM! Vezi care sunt ofertele

Bilete mai ieftine la TAROM! Vezi care sunt ofertele

Veste buna pentru cei care vor sa plece in strainatate in luna octombrie. Compania TAROM lanseaza o promotie valabila pe toate destinatiile sale externe, cu plecare din Romania.

In perioada 3 – 31 octombrie 2014, TAROM pune in vanzare bilete de avion la preturi incepand de la 99 euro (la aceasta oferta locurile sunt limitate), cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors.  Promotia este valabila pentru zborurile directe, operate de TAROM, cu plecare din Romania catre toate destinatiile externe.  Trebuie retinut faptul ca biletele trebuie achizitionate cu minimum 30 de zile inainte de inceperea calatoriei.

Oferta de toamna este valabila pentru calatoriile efectuate in perioadele 03 noiembrie  2014 – 28 februarie 2015 ( data începerii călătoriei) – exceptie perioada 20 decembrie 2014-05 ianuarie 2014.

„Asa cum v-am obisnuit, TAROM  lanseza promotii cu preturi dintre cele mai mici. Toamna aceasta punem la dispozitia pasagerilor nostri, bilete incepand de la 99 euro cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-intors. Astfel, toti cei care doresc sa isi continue vacanta de vara sunt invitati la bordul aeronavelor TAROM pentru a da startul calatoriilor catre destinatii de vis in Europa si Orientul Mijlociu.” a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Sursa: Tarom

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMaratonul International Bucuresti blocheaza traficul din Capitala! Vezi care sunt zonele afectate
Articolul următorSRI ramane fara sef! George Maior va demisiona dupa alegeri – VEZI MOTIVUL