Acasă Monden Blestemul familiei lui Vadim Tudor: Sotul fiicei ”Tribunului” a murit la scurt...

Blestemul familiei lui Vadim Tudor: Sotul fiicei ”Tribunului” a murit la scurt timp dupa nunta!

331

Sotul Lidiei Vadim Tudor, fiica fostului lider al PRM, a decedat dupa numai patru luni de la nunta, anunta presa tabloida.

Barbatul era scriitor, avea cu 20 de ani mai mult decat fiica lui Vadim Tudor. Casatoria a avut loc pe 10 iulie, insa patru luni mai tarziu, pe 16 octombrie, sotul Lidiei Vadim a decedat.

Sotul Lidiei Vadim Tudor a fost Dan Alexandru Tano, el lucra la revista Romania Mare. Acesta a murit la varsta de 51 de ani in urma infectarii cu coronavirus.

Recent, Lidia Vadim Tudor a anuntat ca lanseaza o noua formatiune politica, Partidul Vadimist Roman.

„Inca de acum doi ani, am anuntat, in modul cel mai politicos posibil, ca drumurile Revistei Romania Mare si ale Partidului Romania Mare s-au separat. A fost o decizie unilaterala, dar agreata de catre toti cei care au fost convinsi ca pozitiile celor doua parti sint ireconciliabile. Si a fost liniste pe ambele maluri ale canalelor informationale care ne separau. Chiar daca multi dintre cititorii revistei inca vad o viitoare impacare, aceasta nu va exista, cu atit mai putin in prezent, cind cele doua aripi ale PRM dovedesc o totala desprindere de realitate si, mai grav, de valorile pe care Corneliu Vadim Tudor le-a promovat timp de mai bine de doua decenii.

Revista ‘Romania Mare’ nu se va alatura PRM. Prin urmare, acest subiect ramine inchis, si ii rugam pe cei care incearca sa utilizeze numele Vadim in interes electoral sa renunte la aceasta intentie si sa isi faca loc in politica mare cu numele lor, cu partidelor lor, cu propriile puteri. Cei care condamna familia Tribunului pentru ca nu se implica in actiunile unor fosti PRM-isti trebuie sa inteleaga ca valorile nationaliste pe care Vadim le-a aparat chiar cu pretul vietii sale nu au fost si nici nu sint impartasite de catre actuala conducere.

De-a lungul timpului au demonstrat ca nu doresc sa ofere electoratului nationalist nimic altceva decit multe vorbe goale, tradind PRM-ul, valorile sale. Iata de ce Revista Romania Mare isi doreste sa ii apropie pe cei care inca impartasesc valorile pentru care Corneliu Vadim Tudor a luptat. Revista are in plan crearea unui grup de lucru, care sa constituie baza pentru renasterea spiritului suveranist al poporului roman. Ne dorim sa alaturam grupului pe cei care simt ca vadimismul este mai mult decit un nume, care cred ca vadimismul este un curent al renasterii nationale.

In acest sens, vom expune, din nou, in numarul viitor al revistei un decalog ca punct de plecare, iar cei care adera la acesta vor deveni membri ai acestui grup care, cu ajutorul lui Dumnezeu, va pune bazele renasterii nationalismului autentic romanesc. De curind, de cind prin intermediul site-ului Revistei Romania Mare am anuntat initierea acestei miscari politice, Partidul Vadimist Roman, care sa duca, intr-un final, la renasterea spiritului nationalist al romanilor, am primit o multime de ginduri bune, sprijin si incurajari”, a anuntat Lidia Vadim Tudor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos