Acasă Monden BMW-ul de lux al Elenei Basescu ridicat de Politia Locala dupa ce...

BMW-ul de lux al Elenei Basescu ridicat de Politia Locala dupa ce a parcat aiurea

213

BMW-ul de lux al Elenei Băsescu a fost ridicat, în această dimineață, de Poliția Locală Constanța.

Mașina era parcată într-o stație de autobuz din zona Tomis 3. O autospecială a Confort Urban, societatea Consiliului Local Constanța, i-a ridicat-o, așa cum ridică mașinile parcare neregulamentar.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, este candidat PMP pentru un post de deputat, mamă a trei copii, nu muncește. Anul acesta, și-a cumpărat un BMW X6 40i, mașină care poate ajunge la 90.000 de euro.

Un astfel de model are 340 de cai putere, atinge suta de kilometri în 5,5 secunde. Are tracțiune 4×4 și un motor de 3 litri. E puțin mai greu de manevrat în orașele aglomerate, din cauza lungimii de 4,935 metri.

Elena Băsescu nu are nicio locuință, potrivit declarației de avere. Nu are nici terenuri. Are însă bijuterii de aur și argint și ceasuri în valoare de circa 40.000 de euro, achiziționate în perioada 2007 – 2014.

Mai are peste 136.000 de euro în conturi, bani depuși în 2012, respectiv 2018.

„Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina”, scrie pe Facebook Elena Băsescu.

Sursa: ct100.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos