10.4 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăStirea zileiVasluiBugetari prinsi ca sunau la linia erotica in timpul serviciului, pe banii...

Bugetari prinsi ca sunau la linia erotica in timpul serviciului, pe banii statului!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Întâmplări pur şi simplu halucinante într-o instituţie din România care ar trebui să aibă grijă de copii. Angajaţii îşi foloseau telefoanele de serviciu pentru a apela linia erotică. Nu e nicio glumă. Totul s-a întâmplat la Direcția Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

Telefoanele au fost folosite pentru apeluri la tot felul de linii taxate special, inclusiv la linii erotice, se arată într-un raport al Curții de Conturi.

După un control care a verificat modul în care s-au cheltuit banii publici în anul 2016, s-au descoperit multe nereguli din contabilitatea instituției, printre care și faptul că salariații instituției foloseau liniile telefonice ale DGASPC, inclusiv telefoanele mobile, pentru a apela diverse linii taxate, printre care și liniile erotice.

“S-au efectuat plăți, în 2016, peste abonamentul lunar pentru diverse servicii pe mobil, care nu se justifica, neavând legătură cu activitatea instituției (internet tarifat Mobil Extra, servicii cu suprataxă – SMS intensiv în rețea și în alte rețele), divertisment, apeluri și SMS-uri internaționale, apeluri și servicii internet în roaming utilizate de salariați care nu au efectuat deplasări externe sau au atribuții pe proiecte de colaborare, în sumă de 28.249 lei”, se arată în raportul Curții de Conturi, potrivit vremeanoua.ro.

Au fost descoperite nu mai puțin de 365 de abonamente în toată instituția, directorii instituției fiind posesorii cu cele mai mari abonamente, cu valori de 50-60 de euro lunar. Aproximativ 100 de angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui au protestat, marți, după aproape trei luni de neplată a salariilor.

Ultimele stiri