Acasă Media PLAN ”Busu” promovează teoria conspirației la PRO TV: „Eu cred că virusul ăsta...

”Busu” promovează teoria conspirației la PRO TV: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost crear”

Florin Busuioc, celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV, și-a expus în direct la TV, chiar înainte de a prezenta vremea la ora 7:20, părerea despre pandemia de COVID-19, scrie Adevărul.ro

Imediat după ce Mihai Dedu a prezentat ştirea cu protestele de la Kiev, Busu a început să vorbească despre teoria sa privind pandemia: „Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii… e altă treabă”, a spus Busu.

În ciuda încercărilor disperate ale prezentatorilor Ştirilor dimineţii de la Pro TV de a-l opri, Busu a continuat: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”.

Într-un final, Florin Busuioc şi-a oprit tirada, după ce a întrebat dacă e adevărat că Ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie, că aşa ar fi auzit la TV, iar „ce se spune la TV aşa e”. Mihai Dedu i-a răspuns că, cel puţin în dimineaţa asta, de când este el prezent în studioul Ştirilor PRO TV, nu a auzit o astfel de ştire.

Sursa: Adevărul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDOCUMENTE – Olguta Vasilescu si-a finantat campania electorala cu bani ilegali obtinuti din droguri de mari risc!
Articolul următorAnunț oficial: România începe vaccinarea anti-COVID pe 27 decembrie cu primele 10.000 de doze