12.4 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATECa orice femeie cinstita, sotia pesedistului Nicolicea tocmai a primit o slujba...

Ca orice femeie cinstita, sotia pesedistului Nicolicea tocmai a primit o slujba foarte banoasa la Romgaz! Va fi sefa peste gazoductul care traverseaza Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Nicoleta Nicolicea, sotia deputatului PSD Eugen Nicolicea, a fost numita la inceputul anului sef de serviciu in cadrul Transgaz, la Unitatea de Management care se ocupa de implementarea proiectului sectiunii romanesti a gazoductului Bulgaria – Romania – Ungaria – Austria (BRUA), care va interconecta retelele de gaze naturale din cele patru state, investitie estimata la 560 milioane euro, anunta Profit.ro.

Potrivit declaratiei sale de avere depusa la numirea in functie, datata 14 februarie 2017, Nicoleta Nicolicea a lucrat si anul trecut la Transgaz, pe o functie neprecizata, in care a incasat venituri salariale anuale totale nete de 47.176 lei, in medie circa 3.900 lei pe luna, plus diurne de deplasare si tichete de masa in valoare de 9.215 lei.

Aceste informatii nu corespund insa cu cele din ultima declaratie de avere a sotului Eugen Nicolicea, din 18 ianuarie 2017, unde se mentioneaza ca Nicoleta Nicolicea a incasat anul trecut in total 25.346 lei (circa 2.100 lei pe luna) din salariul de consilier la Guvern, plus drepturi de autor de 8.835 de lei ca ziarist, remarca Profit.ro, citat de News.ro.

Ultimele stiri