16.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăDivertismentDezvoltare personalaCampionul cu suflet urias: Ce face David Popovici cu banii

Campionul cu suflet urias: Ce face David Popovici cu banii

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Dezamăgire natională! România are șanse scăzute să se mai califice la Campionatul European

Belraus-România a fost o partidă dezamăgitoare, mai ales pentru...

Echipamentul dublului campion mondial şi european de înot David Popovici, scos la licitaţie în cadrul unei acţiuni caritabile, a adunat în mai puţin de o lună donaţii de peste 40.000 de euro, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Banii vor merge către Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială de junioare la canotaj, care se luptă cu o boală grea şi nu are unde să locuiască împreună cu cei trei copii ai săi cu vârste între 4 şi 8 ani.

Campania demarată de Hope and Homes for Children alături de campionul mondial David Popovici a adunat 2.650 de donaţii pentru casca şi ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta.

Campania găzduită de platforma hhc.galantom.ro/p/davidpopovici se va încheia vineri 26 august, la ora 14:00, iar unul dintre donatori va intra în posesia căştii şi a ochelarilor lui David, prin tragere la sorţi. Donaţia minimă care poate fi făcută este de 25 de lei.

Fundaţia Hope and Homes for Children a demarat în primăvara acestui an construcţia unei case cu trei camere pentru Florentina, în satul ei natal din judeţul Suceava, însă pentru finalizarea, mobilarea şi utilarea ei, erau necesare fonduri suplimentare.

„Acum, cea mai mare dorinţă a Florentinei se va îndeplini datorită ajutorului primit de la David şi de la atâţia oameni cu inimă mare – va putea trăi în siguranţă împreună cu copiii ei”, a afirmat Robert Ion, Director de Fundraising şi Comunicare la Hope and Homes for Children România.

„Îţi mulţumim, David, pentru că am putut, împreună, să construim una dintre cele mai de succes campanii umanitare de pe platforma Galantom! Le suntem recunoscători donatorilor care au făcut posibilă, într-un timp record, strângerea sumei care să-i asigure Florentinei şi familiei ei un viitor liniştit”, a mai spus Robert Ion.

Tragerea la sorţi va avea loc până cel târziu la data de 2 septembrie, numele câştigătorului urmând a fi anunţat pe https://hopeandhomes.ro/ şi pe canalele de social media ale Fundaţiei Hope and Homes for Children.

Ultimele stiri