Monden

Cand era in trupa Body&Soul toata lumea radea de el! Acum este MILIONAR in EURO!

Nimeni n-ar fi crezut ca tipul cu par oxigenat din trupa Body&Soul va ajunge milionar in euro si patron de companie cu sute de angajati, scrie wowbiz.ro.

Despre povestea lui George Monceanu, component al trupei Body&Soul, in mare voga in anii ’90 s-a mai scris. Pustiul indragostit de muzica s-a gandit intr-o buna zi sa-si deschida o afacere. S-a gandit la industria alimentara, mai precis la membrane, condimente si aditivi pentru mezeluri. La inceput le cara cu sacul si le depozita in apartamentul in care traia cu familia, insa la un moment dat afacerea a inceput sa mearga atat de bina incat el si tatal sau au cumparat o fosta fabrica de pe strada Vergului, in sectorul 2.


Citeste si:

Un milionar celebru i-a lasat TOATA AVEREA vecinului, care l-a ajutat la curatenia prin curte!

FOTO – Fiica un MILIONAR roman ajunsa IMAGINEA DEPRAVARII!


Astazi, George Monceanu e unul dintre milionarii Romaniei, insa nu genul „de carton”. Compania lui e printre liderii pe piata de produse de carne, are peste 250 de angajati, iar in ultimul an a avut o cifra de afaceri de aproape 60.000.000 de lei (13 milioane de euro) din care a ramas cu un profit de aproape 2.000.000 lei (450.000 euro). Criza nu l-a afectat deloc pe George pentru ca, nu-i asa, toata lumea trebuie sa manance chiar si in criza.

In 2010-2011, cand tara fierbea si se taiau salariile, el facea afaceri de aproape 20 de milioane de euro pe an si isi deschidea o noua fabrica la Filipestii de Padure. Pe plan personal lucrurile au mers la fel de bine, el fiind casatorit cu doi copii.

body 2

Ultimele stiri

Spre TOP