Acasă ACTUALITATE Cand incepe Black Friday 2017 si unde gasesti cele mai mari reduceri?!

Cand incepe Black Friday 2017 si unde gasesti cele mai mari reduceri?!

22

Ziua în care vor avea loc cele mai mari reduceri din anul 2017 va fi pe 24 noiembrie. Se așteaptă ca reducerile să ajungă chiar la 90%. 

Sărbătoarea iubitorilor de cumpărături și a tuturor celor care doresc să economisească bani, a apărut de mult, și este un efect al mulțimii care se află în centrele comerciale din SUA anual. Black Friday, cunoscut și sub numele de Vinerea Neagră în România, are loc și pe internet.

Pentru internauții români portalul Picodi.com, care monitorizează reducerile în magazinele de pe internet, a activat pagina „Black Friday  2017”, unde vor apărea oferte speciale și coduri promoționale ale unor cunoscute brand-uri de îmbrăcăminte, încălțăminte și toate tipurile de produse electronice.

„Înainte de Vinerea Neagră este necesar să facem o listă, cu lucrurile de care avem nevoie, cu prețuri aferente. Această listă ajută pe fiecare, să evite cumpărăturile spontane și să nu se lase păcălit de prețurile manipulatoare, pe care le creează unele magazine din România.„ – Bożena Irișec, Picodi România.

Sursa: Dc News

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos