Acasă Monden Candidata la Miss, antrenor de fotbal la barbati

Candidata la Miss, antrenor de fotbal la barbati

41

O fosta participanta la concursul Miss Sport Croatia si jucatoare de fotbal, Tihana Nemcici, a fost numita la conducerea tehnica a unei echipe regionale masculine de fotbal, o premiera in aceasta tara, a anuntat presa locala. „Nu vad niciun inconvenient pentru a intra in lumea fotbalului masculin si chiar daca sunt femeie am aceeasi calificare profesionala ca un barbat si pot face munca de antrenor”, a declarat Tihana pentru cotidianul 24 Sata.

 

„Sunt antrenorul principal si dispun de libertate deplina pentru a crea jocul echipei. Baietii se pricep la fotbal, dar mai au de lucru”, a mai spus Tihana, care a preluat echipa NK Viktorija Vojakovac.

 

In varsta de 24 de ani, Tihana Nemcic a participat in 2008 la concursul pentru alegerea celei mai frumoase sportive din tara sa, alaturi de alte 15 candidate. Ea joaca de zece ani in echipa de fotbal feminin Dinamo Zagreb si face parte si din nationala Croatiei.

 

Blonda cu parul lung, Tihana spune ca jucatorii Viktorija ii asculta ordinele fara sa comenteze: „Ma bucur de fiecare antrenament, baietii ma asculta si nu-mi fac probleme. Suntem o echipa foarte buna care vrea sa progreseze”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos