18.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATECandidatul independent la primaria Sectorului 6, Stefan Florescu: Contracandidatii practica o campanie...

Candidatul independent la primaria Sectorului 6, Stefan Florescu: Contracandidatii practica o campanie murdara, fara fair-play! Merg pana la limita legii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Candidatul independent la primaria sectorului 6, Stefan Florescu, a declarat intr-un interviu acordat stiripesurse.ro, ca cea mai mare problema cu care s-a confruntat in aceasta campanie electorala o reprezinta lipsa totala de fair-play a contracandidatilor, care merg pana la a incalca legea.

”Contracandidații practică o campanie murdară, lansând în spațiul public tot felul de atacuri total nefondate împotriva mea, mergând până la limita încălcării legislației electorale”, a declarat Florescu.

Cat priveste marile probleme cu care se confrunta sectorul in care candideaza, Stefan Florescu a explicat clar ca sunt foarte multe lucruri de facut, in ultimii ani delasarea caracterizand administratia locala.

”Având în vedere delăsarea şi lipsa de implicare a primarilor care au condus de-a lungul timpului Sectorul 6, toate problemele sunt grave. Sectorul 6 arată ca un maidan, plin de deşeuri, gropi, cu străzi şi blocuri nereabilitate. Stând de ani de zile între oameni, le-am ascultat păsurile şi trebuie să vă spun că cel mai des mi s-au plâns de faptul că Sectorul 6 a ajuns să arate ca un maidan, plin de deşeuri şi fără amenajări impuse de minimum de civism, cu o infrastructură prăbuşită, cu blocuri nereabilitate, fără spaţii verzi şi locuri de parcare. Consider prioritar să facem curăţenie şi să reuşim ca, prin investiţii realizate strict în interesul cetăţenilor, gospodărindu-ne onest şi eficient, să conferim Sectorului 6 aspectul salubru şi civilizat pe care îl merită. De atâta amar de vreme, zeci de ani, în Sectorul 6 nu s-a făcut nimic. Vă vorbeam anterior despre reabilitarea termică a blocurilor, despre necesitatea unei salubrizări eficiente, a reamenajării pieţelor, a spaţiilor verzi, parcurilor şi locurilor de joacă, despre adoptarea unor măsuri de protecţie socială, a asfaltării străzilor şi a amenajării de locuri de parcare. Însă, eu consider ca fiind prioritară investiţia în educaţie, adică, în viitor: reabilitarea şi modernizarea tuturor unităţilor de învăţământ, a grădiniţelor, creşelor şi a curţilor acestora. Amenajarea unor terenuri de sport, asigurarea unei alimentaţii corecte pentru micuţii noştri, reînfiinţarea cabinetelor medicale din şcoli, introducerea în programă a unor ore extrem de utile, precum cele de şah şi de ştiinţele naturii desfăşurate în aer liber, la Grădina Botanică, iată doar câteva dintre lucrurile pe care sunt decis să le pun în practică în cel mai scurt timp. De asemenea, pentru a garanta accesul la educaţie, am gândit un proiect prin intermediul căruia Consiliul Local Sector 6 să poată subvenţiona taxa lunară pentru şcolarizarea în grădiniţe în cazul copiilor provenind din familiile defavorizate. Totodată, îmi doresc creşterea cuantumului burselor şcolare, cât şi introducerea unui sistem de premiere a cadrelor didactice care pregătesc elevi care obţin performanţe deosebite la olimpiade şi concursuri. Da, categoric, investiţia în viitorul copiilor noştri este cea mai importantă. Iar, în paralel, avem datoria de a le oferi un spaţiu salubru şi civilizat în care micuţii să se poată relaxa în aer liber, cu parcuri, locuri de joacă şi spaţii de agrement. Mai gândesc la implicarea micuţilor noştri în activităţi socio–educative generate prin Centrul Cultural Sector 6, cât şi facilitarea accesului la lectură, prin parteneriate cu bibliotecile de pe raza Sectorului 6. Să nu uităm şi de componenta de divertisment, astfel încât îmi doresc organizarea în fiecare sfârşit de săptămână a unor evenimente pe scenele pe care le vom amplasa în cele 2 parcuri, Drumul Taberei şi Crângaşi, dar şi în grădinile de cartier şi în locurile de joacă dintre blocuri”, a spus Stefan Florescu.

Nu in ultimul rand, in acelasi interviu candidatul independent a vorbit si despre faptul ca oamenii s-au saturat sa auda promisiuni desarte din partea politcienilor si vor candidati credibili, care au dovedit ca pot face ceva.

”Oamenii s-au săturat de politicieni. Fiind independent, am libertatea de a-mi alege singur echipa. Și, la fel ca și în 2012, mi-am ales-o! Din ea fac parte oamenii din Sectorul 6, cei care mă creditează cu încrederea lor. Ei sunt și staff-ul meu de campanie, cu ei mă sfătuiesc și de la ei primesc idei și sugestii. Și împreună vom lua decizii și după 5 iunie a.c., fiindcă gândesc un ”sfat al cetățenilor” pe principiul unui consiliu de consultanță format din exponenţi pentru fiecare categorie de vârstă, pregătire profesională şi statut social. Da, să fiu independent îmi conferă un avantaj: acela de a rămâne om, cu oameni în echipa mea! Oameni în adevăratul sens al cuvântului!”, a concluzionat Stefan Florescu.

Ultimele stiri