23.2 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiCandidatul Servicilor Secrete! Marian Munteanu a fost IMPUS PNL-ului de SRI!

Candidatul Servicilor Secrete! Marian Munteanu a fost IMPUS PNL-ului de SRI!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Jurnalista Andreea Pora scrie, într-un editorial în Revista 22, despre informaţiile care circulă „pe piaţă” despre felul în care Marian Munteanu a ajuns candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Potrivit jurnalistei, între Marian Munteanu – liderilor studenţilor din Piaţa Universităţii şi Marian Munteanu cel de acum există o prăpastie.

„În adâncurile ei s-a aruncat cu capul înainte un întreg partid, cu decizia „din plic“ în dinți, fără să aibă curajul să ridice vocea, să pună întrebări și, eventual, să voteze împotrivă. Dar la ce te poți aștepta de la un partid aflat în disoluție ideologică și derivă existențială, încăput pe mâna uneia că Gorghiu – o biata marionetă și analfabetă politic, care confundă „naționalismul“ cu „naționalul“ – partid format dintr-o masă de indivizi aneantizați, cu gândul doar la poziția pe listele parlamentare și viitoare sinecuri. Nici nu-i de mirare că Munteanu, pregătit probabil de mai mult timp în laboratoarele băieților cu mâna lungă, a putut fi impus cu atâta ușurință. Informațiile care circulă pe piață spun că în spatele „candidatului providențial“ se află șeful SRI, Eduard Hellvig, și nașul lui de cununie, fostul țărănist și PC-ist Dudu Ionescu, ajuns consilier la Cotroceni, ambii convingându-l pe locatarul de acolo, și care au pus în mișcare vechea gardă liberală, Atanasiu l-a sunat pe Munteanu și l-a prezentat adunării peneliste supefiate. Indiferent dacă pierde sau câștigă pe mâna lui Marian Munteanu, PNL a făcut una dintre cele mai importante cotituri din istoria sa recentă. Șocul nu e Marian Munteanu, ci decizia PNL”, scrie Andreea Pora în Revista 22.

Ultimele stiri