5.7 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATECandidatul susținul de PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu: Motivația mă...

Candidatul susținul de PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu: Motivația mă face să merg mai departe!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Candidatul susținut de PSD la primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a publicat pe pagina personală de facebook o scrisoare deschisă în care își explică în fața alegătorilor deciziile recente.

”Dragi prieteni,

Motivația mă face să merg mai departe!

Daca stai pe margine vei fi nevoit să te schimbi, dacă intri în mijlocul încercărilor o sa provoci schimbarea.

Putem avea competenţe şi abilităţi remarcabile, putem fi excelenţi profesionişti, putem avea potenţial, aspiraţii, dorință de dezvoltare şi totuşi, dacă nu le comunicăm și nu le punem în aplicare, avem mari şanse să trecem prin viaţă nevăzuţi.

Astăzi a fost despre echipă, responsabilitate și obiective comune!

Chiar dacă a intervenit schimbarea, pentru mine a fost un pas înainte, o lecție învățată, dar vă asigur că nu voi renunța și voi continua misiunea pe care o am pentru Sectorul 2, indiferent de orice!

Îmi doresc ca aceasta să nu fie o luptă pentru un nou mandat, ci o provocare prin care să reușesc ca #aca2ă, acolo unde doar oamenii contează, să fim cu toții bine.

Acest lucru este posibil începând cu alegerile pe care le facem, responsabilitatea pe care ne-o asumăm și acțiunile concrete pentru cei care au așteptări de la noi și pe care nu avem voie să îi dezamăgim: cetățenii!

Pentru că, pe acest drum, nu este vorba despre o tabără sau alta, ci este vorba despre OMUL potrivit, la locul potrivit.
Aca2ă este vorba doar despre oameni, despre A FACE și nu de a promite!

Suntem tineri, dar și cu experiență, ne dorim să avem un oraș care să continue drumul spre dezvoltare, progres și, nu în ultimul rând, să fim aproape de cetățeni.

Îmi doresc ca dumneavoastră să mă puteți vedea așa cum sunt, doar un om care își dorește un viitor cât mai bun pentru Sectorul 2, #aca2ă.
Viitorul începe azi!”

Ultimele stiri