Acasă Auto Carnagiu pe un drum national! Accident cu sase victime, intre care si...

Carnagiu pe un drum national! Accident cu sase victime, intre care si copii!

42

O persoană a murit şi alte patru, între care şi doi copii, au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs luni, în jurul orei 14,50, pe DN65, la Pădurea Saru, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În accidentul rutier au fost implicate două automobile şi un autotren, scrie agerpres.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, traficul rutier pe DN65, în zona Pădurii Saru, se desfăşoară pe un singur sens, dar urmează a fi blocat complet în vederea efectuării cercetărilor criminalistice.

În acest accident a murit o femeie, iar doi copii, cu vârste de aproximativ 5-6 ani, sunt grav răniţi. Alţi doi bărbaţi sunt de asemenea grav răniţi. Pentru scoaterea victimelor din maşini au fost necesară intervenţia echipajelor de descarcerare.

„Intervin două echipaje SMURD, un echipaj cu autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt”, a mai spus reprezentatul ISU.

Persoanele rănite sunt transportate cu ambulanţele către Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos