Acasă Turism Cat costa un sejur la mare in septembrie

Cat costa un sejur la mare in septembrie

85

Programul „Litoralul pentru toti” este la start. Preturile sunt mentinute la aceleasi valori ca anul  trecut. Asadar in perioada 2 septembrie – 14 octombrie, tarifele la mare sunt cuprinse intre 179 de lei si 549 de lei pentru sase nopti de cazare la hoteluri de 1 – 5 stele.

Astfel, un pachet la un hotel de o stea costa 179 de lei pentru sase nopti fara mic dejun, la doua stele pretul este 209 lei fara mic dejun si 279 de lei cu mic dejun, iar pentru trei stele turistul trebuie sa plateasca 240 de lei fara masa de dimineata si 379 de lei cu micul dejun inclus.

Sase nopti de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costa 439 de lei, iar la cinci stele pretul unui pachet este de 549 de lei.

Se poat opta si pentru varianta all inclusive, care asigura toate cele trei mese in regim bufet, cu bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Astfel, tarifele pentru un pachet de cinci nopti la all inclusive pornesc de la 695 de lei la un hotel de trei stele, 795 lei la patru stele si 895 de lei la cinci stele.

Programul este lansat de Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si ANAT. Pachetele pot fi cumparate doar prin agentiile de turism membre ANAT si FPTR

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos