Acasă Divertisment Cat de jos poti merge? Inca un invitat permanent la Antena 3...

Cat de jos poti merge? Inca un invitat permanent la Antena 3 arestat de Politie pentru fapte grave!

145

Doi bărbați din comuna Redea, județul Dolj, administratori ai unor firme de pază și au fost reținuți, joi, în urma unor percheziții făcute de polițiști și procurori. Prejudiciul ar fi de peste 700.000 de lei, iar între reținuți este Remus Rădoi, anunță chiar Antena 3.

„În fapt, cei în cauză, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale specializată în activități de pază și protecție, în perioada ianuarie 2016 – august 2019, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale, ar fi asigurat declararea și înregistrarea în evidența contabilă de achiziții nereale, de la mai multe societăți furnizoare, în baza cărora a fost dedus nelegal TVA, sustrăgându-se astfel de la plata obligațiilor fiscale în sumă de 245.937 de lei. De asemenea, în perioada 2018 – 2019, cei în cauză ar fi folosit resursele financiare ale societății într-un scop contrar intereselor acesteia, respectiv în scopul de a favoriza o altă societate, administrată de cei doi, producând astfel un prejudiciu de 459.735 de lei”, a anunțat poliția. 

În august 2019, site-ul Antenei 3 anunța: „Remus Rădoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat în momentul dispariției Alexandrei Măceșanu, adolescenta sechestrată de Gheorghe Dincă, a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate Antena 3, că șefii Poliției din Caracal nu se fereau să stea la cafea cu capii grupărilor de interlopi”. 

Sursa: newsweek.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos