20.6 C
București
joi, martie 28, 2024
AcasăSocialSanatateCât taxează pentru o consultație ”doctorița minune” Flavia Groșan?

Cât taxează pentru o consultație ”doctorița minune” Flavia Groșan?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Notorietatea națională pe care a obținut-o peste noapte doctorul Flavia Groșan, care deține un cabinet medical în Bihor, vine la pachet și cu beneficii financiare. Medicul pneumolog a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de Covid 1.000 de persoane, informează newsweek.ro.

Medicul pneumolog Flavia Groșan a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de Covid 1.000 de persoane care au apelat la cabinetul său privat. 

Doctorul a susținut că a avut o rată de succes de 100%, iar după ce a fost popularizată de Mihai Gâdea la Antena 3, au apărut zeci de mii de persoane care vor să fie tratate de Flavia Groșan. 

Medicul din Bihor nu a făcut public toată schema de tratament pe care o folosește, în schimb a menționat că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, împotriva căreia folosește Claritromicină, Ventolin și cortizon.

Mai mult, pune diagnosticul de COVID de la distanță, prin telefon sau on line, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei grav bolnavi.

Flavia Groșan i-a criticat și pe colegii medici din spitale care se ocupă de pacienții infectați cu coronavirus despre care a afirmat că „fac greșei uriașe și protocolul terapeutic omoară, de fapt, bolnavii”. 

Pacienții refuză oxigenul

Afirmațiile Flaviei Groșan nu au rămas fără efect. Şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, a declarat că după mediatizarea afirmațiilor doctoriței că în spitale sunt omorâţi pacienţi inclusiv prin oxigenoterapie, care ar provoca edeme cerebrale, personalul de la Urgenţe are mari dificultăţi în a lucra cu pacienții cu COVID.

„Au fost azi dimineaţă pacienţi Covid care aveau nevoie de oxigenoterapie cu flux mare, au avut mari probleme colegii din UPU ca să-i lămurească să accepte oxigenoterapia”, a declarat dr. Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor.

Dacă celorlalți medici declarațiile și mediatizarea Flaviei Groșan le-au creat probleme, nu același lucru se poate spune și despre doctorul pneumolog. 

Clinica privată a doctoriței oferă posibiilitatea unei programări online pentru punerea diagnosticului de COVID. 

Ultimele stiri