Acasă Sanatate Cât taxează pentru o consultație ”doctorița minune” Flavia Groșan?

Cât taxează pentru o consultație ”doctorița minune” Flavia Groșan?

265

Notorietatea națională pe care a obținut-o peste noapte doctorul Flavia Groșan, care deține un cabinet medical în Bihor, vine la pachet și cu beneficii financiare. Medicul pneumolog a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de Covid 1.000 de persoane, informează newsweek.ro.

Medicul pneumolog Flavia Groșan a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de Covid 1.000 de persoane care au apelat la cabinetul său privat. 

Doctorul a susținut că a avut o rată de succes de 100%, iar după ce a fost popularizată de Mihai Gâdea la Antena 3, au apărut zeci de mii de persoane care vor să fie tratate de Flavia Groșan. 

Medicul din Bihor nu a făcut public toată schema de tratament pe care o folosește, în schimb a menționat că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, împotriva căreia folosește Claritromicină, Ventolin și cortizon.

Mai mult, pune diagnosticul de COVID de la distanță, prin telefon sau on line, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei grav bolnavi.

Flavia Groșan i-a criticat și pe colegii medici din spitale care se ocupă de pacienții infectați cu coronavirus despre care a afirmat că „fac greșei uriașe și protocolul terapeutic omoară, de fapt, bolnavii”. 

Pacienții refuză oxigenul

Afirmațiile Flaviei Groșan nu au rămas fără efect. Şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, a declarat că după mediatizarea afirmațiilor doctoriței că în spitale sunt omorâţi pacienţi inclusiv prin oxigenoterapie, care ar provoca edeme cerebrale, personalul de la Urgenţe are mari dificultăţi în a lucra cu pacienții cu COVID.

„Au fost azi dimineaţă pacienţi Covid care aveau nevoie de oxigenoterapie cu flux mare, au avut mari probleme colegii din UPU ca să-i lămurească să accepte oxigenoterapia”, a declarat dr. Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor.

Dacă celorlalți medici declarațiile și mediatizarea Flaviei Groșan le-au creat probleme, nu același lucru se poate spune și despre doctorul pneumolog. 

Clinica privată a doctoriței oferă posibiilitatea unei programări online pentru punerea diagnosticului de COVID. 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos