Acasă Monden Catalin Botezatu lasa Romania pentru Germania! Vezi motivul plecarii!

Catalin Botezatu lasa Romania pentru Germania! Vezi motivul plecarii!

Catalin Botezatu lasa Romania pentru Germania, el semnand deja contractul cu o televiziune din Germania, unde va filma pentru o emisiune similara, cel mai probabil din toamna, potrivit libertatea.ro.

Nu doar oferta tentanta din Germania l-a facut pe Catalin Botezatu sa ia aceasta decizie. El a acumulat mai multe nemultumiri din partea postului pentru care lucreaza.

Designerul s-a plans ca tot greul emisiunii a cazut pe umerii sai. Pentru a filma in locuri de lux din strainatate, el a trebuit sa apeleze la relatiile sale. Astfel printul Albert de Monaco i-a facilitat filmarea intr-un club de lux din Monaco, iar actrita Sophia Loren l-a ajutat sa urce pe bordul unui vas de croaziera.

In plus, ultimii doi potagonisti ai show-ului „Burlacul” au fost o dezamagire pentru designer. Vladimir Draghia a fost dat afara de Bote inainte de final, iar ultimul burlac, Bogdan Vladau, ar avea relatii in afara consursului, desi formatul emisiunii interzice acest lucru.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLiviu Pop: Legea salarizarii trebuie sa intre in vigoare in cel mai scurt timp!
Articolul următor29 de parlamentari au migrat de la un grup parlamentar la altul in prima sesiune parlamentara din legislature 2012-2016!