Acasă ACTUALITATE Cate tari din Europa mai au, in acest moment, impusa carantina de...

Cate tari din Europa mai au, in acest moment, impusa carantina de noapte ca Romania?

Departamentul pentru Situaţi de Urgenţă prezintă, luni seară, lista ţărilor care au impus retricţii de circulaţie pe timpul nopţii pentru a reduce răspândrea pandemiei. ”Restricţiile luate la nivelul României, pe lângă rolul acestora de a diminua presiunea regăsită la nivelul întregului sistem medical, au in final rol de prevenţie şi salvare de vieţi”, a transmis DSU.

DSU prezintă, lui seară, pe Facebook, măsurile impuse la nivel european, în contextul limitării răspândirii noului Coronavirus. 

”Restricţiile luate la nivelul României, pe lângă rolul acestora de a diminua presiunea regăsită la nivelul întregului sistem medical, au in final rol de prevenţie şi salvare se vieţi. Astăzi, 29 martie 2021, în cadrul Secţiilor de terapie intensivă a fost raportat un număr de 1.398 persoane şi 881 de persoane aflate în Unităţile de Primiri Urgenţe, la nivel naţional. Scopul nostru este de a salva. Noi, împreună, suntem o echipă! Doar aşa, vom trece cu bine de această perioadă”, a transmis DSU.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentImaginea SIMBOL a protestelor de aseara: Un bolnav de Covid, care nu poate respira, se uita mirat la oamenii din strada!
Articolul următorRomania incepe vaccinarea si cu Johnson&Johnson. Vezi de cand!