Acasă Economie Cati BANI pierde FORD, pentru fiecare masina facuta in Romania, din cauza...

Cati BANI pierde FORD, pentru fiecare masina facuta in Romania, din cauza lipsei autostrazilor

41

Ford Romania a anuntat astazi o schimbare majora la nivel de management si totodata o mare problema legata de investitia in Romania.

fordDirectorul General al biroului romanesc Ford, Zoltan Brassai, a fost avansat pe o pozitie de Brand Director in cadrul Ford Europe, iar locul acestuia va fi luat de italianul Valerio Brenciaglia. In varsta de 45 de ani, Brenciaglia a ocupat pozitii in zona de Vanzari, Marketing si Servicii in cadrul birourilor Ford din Europa, fiind activ pentru perioada 2012-2013 si in Romania, unde a fost Directorul de Marketing al diviziei Ford din tara noastra.

In cadrul discutiei pe care cei doi manageri au avut-o astazi cu jurnalistii, acestia au atacat din nou problema infrastructurii din Romania, considerata mult sub nevoile unei companii mari care investeste in Romania. Desi au refuzat sa comenteze informatiile conform carora fabrica din Craiova va construi noul SUV de clasa mica EcoSport pe langa B-Max, cei doi oficiali confirma faptul ca una dintre marile probleme ale uzinei din Oltenia este reprezentata de lipsa infrastructurii.

Sursa: automarket.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos