Acasă Sanatate Caz INCREDIBIL: Doctorii din Germania i-au gresit operatia si a fost la...

Caz INCREDIBIL: Doctorii din Germania i-au gresit operatia si a fost la un pas sa MOARA! L-au salvat medicii romani!

1012

Medicii români iau salvat viața. Este povestea unui bărbat de 47 de ani care a avut de suferit mai multe complicații grave de pe urma unei operații efectuate în Germania.

Pe atunci bărbatul suferea de o malformație congenitală cardiacă iar intervenție chirurgicală de acolo a fost una nereușită. Iată ce povestesc medicii noștri despre acest lucru.

Pacientul, care suferea de o malformaţie congenitală cardiacă, a primit atunci o bioproteză care nu se foloseşte în astfel de cazuri, după cum a explicat pentru Radio România Actualităţi şeful echipei care l-a operat la Bucureşti, medicul Horaţiu Moldovan.

Horaţiu Moldovan: „Colegii nemţi au optat pentru o proteză valvulară biologică, altminteri foarte performantă, dar cu viaţă limitată, care se foloseşte în general la oamenii în vârstă, peste 65 de ani.

Dânsul fiind un om de 40 de ani cu metabolism mineral activ, a degenerat această valvă şi a refăcut stenoza valvară aortică relativ repede şi, după doar şapte ani de la prima operaţie, a fost reoperat în serviciul nostru, când s-au montat două dispozitive, o altă proteză valvulară, mecanică de data asta, care este potrivită unui tânăr şi care are durabilitate nelimitată, şi un dispozitiv electric care îi reglează ritmul inimii, astfel încât forţa de contracţie a inimii lui să se amelioreze.”

 

1

Articolul precedentFiul lui Donald Trump a venit IN SECRET in Romania!
Articolul următorAccident infiorator: Un microbuz cu 20 de copii la bord s-a rasturnat pe autostrada A1! Soferul a murit pe loc!