26.2 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăStirea zileiCe bea in fiecare zi Regele Charles al III-lea pentru a-si pastra...

Ce bea in fiecare zi Regele Charles al III-lea pentru a-si pastra sanatatea si vigoarea

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

O tara blocata de proteste! Medicii nu vor mai elibera niciun document de la 1 februarie

După protestele transportatorilor, ale fermierilor și amenințările altor categorii...

Investitii de 11 miliarde in spitalele din Romania! Rafila anunta o schimbare de amploare

Alexandru Rafila, ministrul sanatatii a anuntat din prima zi...

Despre starea de sănătate a regelui Charles s-a vorbit intens la scurt timp după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a. Acum, însă, un fost secretar de presă de-al acestuia a dezvăluit care este ritualul lui dimineața.

Charles, fiul reginei Elisabeta a II-a, a fost încoronat rege la vârsta de 73 de ani, imediat după moartea suveranei. Vârsta înaintată a acestuia i-a determinat pe mulți oameni să vorbească, însă, despre starea de sănătate a acestuia, iar acum un fost secretar de-al acestuia a dezvăluit că obișnuiește să ia un mic dejun copios, iar în fiecare dimineață consumă o băutură despre care se spune că reduce riscul de cancer, protejează inima și sporește longevitatea.

Citește și: De la Buckingham până în Transilvania, noile şi vechile reşedinţe ale regelui Charles al III-lea. Cea mai grea pierdere: Tot ce am făcut aici este aproape ca și copilul meu

Potrivit nutriționistului de la Lifesum, Signe Svanfeldt, regele Charles obișnuiește să bea în fiecare dimineață o băutură caldă, care contribuie la menținerea sănătății inimii și la normalizarea tensiunii arteriale.

Mai exact, el consumă dimineața o ceașcă de ceai Darjeeling, un tip de ceai negru și un pahar de suc de fructe.

”Ceaiul Darjeeling are numeroase beneficii pentru sănătate grație proprietăților antioxidante și, în plus, este o sursă bogată de vitamine și polifenoli, fapt pentru care normalizează tensiunea arterială, reduce inflamațiile și contribuie la menținerea sănătății inimii.”, a declarat nutriționistul, potrivit Mirror.

Ultimele stiri