Acasă ACTUALITATE Ce coincidenta bizara! Firma la care lucreaza sotia ministrului economiei castiga contracte...

Ce coincidenta bizara! Firma la care lucreaza sotia ministrului economiei castiga contracte PUBLICE pe banda rulanta, dupa ce sotul a ajuns ministru!

761

Soția ministrului Economiei, Mihai Tudose, îi poartă noroc firmei la care e angajată ca secretară. Astfel, când Tudose ajunge ministru, firma la care e angajată soția câștigă milioane de euro de la stat. Până acum, în cele două mandate ale lui Tudose, firma a câştigat contracte de zece milioane de euro de la Compania Naţională de Investiţii, scrie România Liberă.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Tudose a apărut în mai multe scandaluri. Este legat de SRI.

Corina Tudose, consoarta ministrului Economiei, avea un salariu de 5.000 de lei pe lună ca „asistent manager“ la societatea En Electric Proiect Office SRL. Administratorul firmei spune că femeia lucra, de fapt, la Departamentul Ofertare Licitaţii. În 2015, în timpul primului mandat la Economie al lui Tudose, En Electric Proiect Office a prins în condiţii suspecte un contract de 6,5 milioane de euro pentru a construi reţeaua de canalizare a orașului Buşteni.

Iniţial, licitaţia a fost anulată, apoi, la reluare, din cele şase oferte, cinci au fost anulate. Numai firma soţiei ministrului a rămas „în picioare“.

În timpul documentării acestui material, Corina Tudose şi-a dat demisia de la En Electric Proiect Office, mai scrie Rl.

Articolul precedentTariceanu vrea sa candideze la presedintie in 2019! Dragnea abia acum intelege asta!
Articolul următorIn stilul oltenesc, Olguta-Vasilescu e pusa pe scandal si se cearta cu toata lumea! Acum se ia de colegii din Guvern!