18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăStirea zileiCe coincienta: Cum a iesit Dragnea din puscarie iubita lui a inceput...

Ce coincienta: Cum a iesit Dragnea din puscarie iubita lui a inceput sa castige sume uriase de bani!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Liviu Dragnea a ieșit la jumătatea lunii iulie din închisoare, fiind eliberat condiționat, și promite că va reveni în forță în politică, la adăpostul unei formațiuni proaspăt înființate, botezată Alianța pentru Patrie.

”În penitenciar a fost ca în iad. Din păcate, sistemul penitenciar din România e gândit greşit. Societatea greşeşte că tratează superficial şi contrar a ceea ce se întâmplă în ţările din vest. Acolo se pune accent pe consiliere psihologică. Ei sunt interesaţi ca cei care ies să fie mai puţin tentaţi să repete o altă infracţiune. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu”, a declarat fostul lider PSD.

”Au fost o serie de abuzuri asupra mea. Nouă luni am stat la izolare. Ieşeam într-o zi doar 50 şi ceva de minute. Dar nu când era soare, ci seara”, și-a continuat Dragnea discursul, dezamăgit de condițiile de detenție.

Liviu Dragnea: ”Voi munci la firma fiului meu!”

Apoi, Liviu Dragnea a dezvăluit și ce planuri de viitor are, mai ales pe plan personal. ”Voi munci la firma fiului meu. Mi-au lipsit copii și Irina, lipsa libertății este cel mai greu. Au fost doi ani de chin abuzuri și umilință”, a povestit Dragnea.

În toamna anului trecut, însă, Irina Tănase a ieșit din branșa mediatorilor, pe site-ul oficial al organizației apărând scris textul ”acest mediator nu are drept de exercitare”. Așa că iubita lui Dragnea a trebuit să se respecializeze.


FANATIK
 a aflat în exclusivitate noua sursă de venit a Irinei Tănase, menită să aducă mai mulți bani în cuplu. Astfel, pe 10 decembrie 2020, logodnica lui Liviu Dragnea și-a deschis o firmă care are ca obiect ”activități de consultanță pentru afaceri și management”.

Înregistrată pe adresa din buletin a Irinei Tănase, care apare încă în acte la adresa părinților ei – locatari într-un bloc din cartierul Ghencea – firma respectivă are cifre neașteptat de mari, dacă este să luăm ca reper cifrele raportate oficial.

Profit consistent pentru firma Irinei Tănase

Astfel, pentru anul 2020, firma Irinei a adus un profit de 20.082 lei, ceea ce înseamnă enorm în contextul în care societatea respectivă a fost înregistrată oficial pe 10 decembrie 2020. Practic, în doar trei săptămâni, 10 decembrie – 31 decembrie 2020 (deci și cu sărbători incluse), logodnica lui Liviu Dragnea a reușit să câștige echivalentul a 4000 de euro!

Ultimele stiri