Acasă Monden Ce masina conduce primarul Clujului, Emil Boc?

Ce masina conduce primarul Clujului, Emil Boc?

1484

Contestat de mulţi, iubit de şi mai mulţi, Emil Boc rămâne un model pentru mulţi primari la nivel naţional. Primarul nu se fereşte să folosească transportul în comun.

Edilul din Cluj-Napoca nu se fereşte să utilizeze transportul în comun zi de zi sau să meargă kilometri întregi pe jos. Boc a renunţat în cea mai mare parte la maşina personală şi deţine în garaj un Peugeot 208.

E limpede faptul că din momentul în care ajungi în vârful primărieri Cluj-Napoca îţi poţi permite şi maşini mai scumpe, însă omul care conduce cu o mână de fier oraşul de sub Feleac rămâne un model pentru toţi cetăţenii.

Boc şi-a descris singur maşina într-un interviu recent acordat afirmând că este micuţă, sprintenă la semafoare, uşor de parcat în locurile complicate şi cu mici probleme la drumurile lungi, în special când bate vântul.

CE MAŞINĂ CONDUCE EMIL BOC ?

Edilul Clujului deţine un Peugeot 208 din 2007, adică o maşină pe care o găsim pe site-urile de specialitate la un preţ de sub 5.000 de euro.  Boc a fost un adversar dur în ultimii ani pentru şoferii din Cluj-Napoca şi a încercat să-I lămurească pe cât mai mulţi dintre oameni că transportul în comun este de fapt soluţia pentru viitor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos