10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăACTUALITATECe se intampla daca copiezi in China? Crezi ca ar trebui introdusa...

Ce se intampla daca copiezi in China? Crezi ca ar trebui introdusa legea si in Romania?

in:

Stiri pe acelasi subiect

A fost creat primul ”copil” cu Inteligență Artificială

A fost creat primul ”copil” cu Inteligență Artificială. Inovația...

”Procesul” unui porumbel considerat de poliția indiană spion chinez s-a încheiat

''Procesul'' unui porumbel, ați citit bine, considerat de poliția...

OMS cere informatii despre noul val de boli pulmonare din China!

O crestere a bolilor respiratorii in randul copiilor din...
Un proiect de lege lansat in dezbatere in China pune pe jar pe studentii trisori sau pe cei plagiatori. La noi astfel de personaje, cum este Victor Ponta, care si-au construit cariera pe baza unor studii in care au trisat sau au plagiat se afla la loc de cinste in societate. In China ei ar putea ajunge la inchisoare.
Tinerii din China care copiază la examenul de admitere în facultăţi ar putea fi condamnaţi la pedepse de până la şapte ani închisoare, relatează presa de stat citată de The Guardian. Guvernul de la Beijing încearcă să ia măsuri drastice împotriva tentativelor de fraudă la examenele de admitere în ciclul de studii universitare, o problemă foarte răspândită în China.
Pentru prima dată, cei care vor fi prinşi copiind ar putea ajunge în închisoare şi vor fi excluşi de la orice alt examen de admitere într-o instituţie de învăţământ superior, timp de trei ani. Ministerul Educaţiei şi poliţia chineză au cerut de multe ori autorităţilor locale să ia măsuri severe de combatere a folosirii dispozitivelor wireless şi a candidaţilor de substituţie.
Examenele de admitere au început marţi şi provoacă mari emoţii în China, unde milioane de tineri candidează la un număr limitat de locuri în universităţi. Anul acesta, 9,4 milioane de absolvenţi de liceu susţin examene de admitere.

Ultimele stiri